Tietoja

Laanilan lukio à Paris 2012-sivu kertoo oululaisen Laanilan lukion opiskelijoiden reissusta Pariisiin 29.11-3.12.2012. Opintomatkan oppiaineina ovat ranskan kieli sekä äidinkieli ja kirjallisuus. Matkan tarkoituksena on tarjota reissulaisille sopiva sekoitus ranskan kieltä, kulttuuria, Pariisiin sijoittuvaa kirjallisuutta ja elokuvaa sekä upeita kokemuksia. Käymme katsomassa niitä ihan oikeita paikkoja, joihin kirjailijat ja käsikirjoittajat ovat tarinansa tarkoittaneet ja siinä sivussa selviydymme reissustamme ranskaksi.

Ennen matkaa opiskelijat lukevat Dan Brownin teoksen ’Da Vinci-koodi’, katsovat elokuvan ’Midnight in Paris’ ja tekevät ennakkotehtävät annetuista aiheista koskien kirjaa, elokuvaa ja sovittuja Pariisin nähtävyyksiä. Paikan päällä Pariisissa opiskelijat esittelevät ohjelman edetessä ennakkotehtävänsä ja laativat sovittuina päivinä blogia näille sivuille. Lisäksi matkan aikana opiskelijat harjoittavat ranskan kielen taitojaan erilaisissa jokapäiväisissä tilanteissa (esimerkiksi metrolippujen ostaminen, ravintolatilanteet, museot, ostokset, jne.)

Opintomatkan opettajina ja ideoijina toimivat Hanna Naalisvaara (äidinkieli ja kirjallisuus) ja Marjo Haakana (ranska).Näiltä sivuilta löydät tietoa matkamme edesottamuksista reissun aikana päivittäin päivitettävän blogin muodossa, valokuvia, matkaohjelmamme ja tietoa vierailukohteistamme. Luvassa on salaisuuksia, totuuksia, museoita, taidetta ja elämyksiä. Ja tietenkin pääset kommentoimaan!

Toivottavasti viihdyt reissussa kanssamme! À bientôt à Paris!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s